SzolgÁltatÁs

A korábbi évekhez képest változást az jelent, hogy a Törökbálint Kombiterminál Kft. döntő többségében irányvonati forgalom kezelésére rendezkedett be, természetesen nem kizárva az egyedi küldemények kezelését sem. A többek között szlovén és német kikötőkkel a közvetlen irányvonati elérést rögzített struktúrájú menetrendi kapcsolat biztosítja.
Vállaljuk üres konténerek korlátlan tárolását, igény szerint egyedi konstrukcióban és díjakon.
A konténeres küldeményeket a terminál a belföldi rakodások igényeihez rugalmasan igazodó hosszabb nyitvatartási idő alatt is tudja fogadni. A kombináltfuvarozás végzése során szolgáltatási palettánk elsősorban a konténerek kezelésre irányul, kezdve a műszaki állapotvizsgálattól, a különféle rakodási műveleteken keresztül, úgy az üres, mint rakott küldemények esetében.
Kisebb-nagyobb szennyeződések esetén lehetőség van a konténerek különféle, normál tisztítási műveleteire, rakodásra alkalmassá tételére. Komolyabb sérülés esetén megállapodás függvényében konténerjavítást tudunk végezni árajánlat alapján, illetve a javítási munkák azonnali elvégzését tudjuk vállalni.
Hűtőkonténerek esetén, PTI-teszt elvégzése, üresek rakodásra alkalmassá tétele, rakottak közbenső hűtése, elektromos csatlakozási lehetőség, igény szerint aggregát üzemanyag utántöltés, protokollok készítése.
Egyedi igények esetén előzetes egyeztetés után EDI alapú információszolgáltatásra is lehetőség van.
A terminálon teljes körűen el tudjuk látni a különféle termináli szolgáltatásokon túl komplex vámszolgáltatásokat, akár vámkezelésről, akár egyedi vámügyintézésről van szó, közúti fuvarozást a kiszolgáltatási helyig, illetve feladótól a terminálig végzett szakaszon, különféle adatszolgáltatásokat a megbízó részére.
A Depó területén található raktárváros további logisztikai lehetőségeket kínál az aziránt érdeklődőknek.